Visschotel

Ingredi├źnten

Voor 4 personen

2 witvissen
1 bakje Hollandse garnalen
2 winterpenen
3 uien
5 tomaten
3 bosuien
2 tenen knoflook
3/4 bakje kruiden roomkaas
1 visbouillontablet
Geraspte kaas
Olijfolie
Peper en zout

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 220 graden
2. Snijd de uien in grove stukken, schaaf de winterwortel met een dunschiller aan linten, pers de knoflook, snijd de tomaten in grove stukken en ook de bosuitjes
3. Verhit de helft van de olie en fruit daarin op matig vuur de ui met de knoflook en de wortel
4. Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren
5. Schep de groenten uit de pan in een ovenschaal
6. Doe de rest van de olie in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met zout en peper 2 minuten op hoog vuur
7. Leg de visfilets op het wortel/ui-mengsel, bestrooi met peper en zout en besmeer ze met de kruidenkaas
8. Verdeel er de garnalen over en daar bovenop het tomaat/bosui-mengsel
9. Bestrooi met de geraspte kaas en zet de schaal 15 minuten in de oven

Suggesties