Bereiding
1. Haal de schil van de ui en knoflook en hak beiden fijn. Snijd de zongedroogde tomaat, paprika en courgette in stukjes.
2. Dep de kipfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze rondom met peper en zout. Verhit een scheutje olijfolie in een diepe grote pan en bak de kipfilets rondom bruin. Haal de kip uit de pan en zet even apart.
3. Verhit wanneer nodig nog wat extra olijfolie in dezelfde pan en fruit, de fijngehakte ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de in stukjes gesneden zongedroogde tomaten, paprika en courgette toe en schenk de kokosmelk in de pan. Leg de kipfilets terug in de pan en laat ze 20 minuten zachtjes stoven met de deksel op de pan.
4. Kook de pasta.
5. Voeg in de laatste 2-3 minuten de spinazie toe en schep voorzichtig door de saus tot de blaadjes geslonken zijn. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
6. Roer de geraspte Parmezaanse kaas door de saus. Rasp de citroen over het gerecht. Bestrooi tot slot met kappertjes en voeg de pasta toe aan de saus.