Gnocchi ovenschotel

Ingrediënten

Voor 3 personen

250 gr gnocchi
250 gr diepvries spinazie
125 gr crème fraîche
200 gr paddenstoelenmix
Cherry tomaatjes
Ui
Knoflook
Geraspte kaas
Italiaanse kruiden

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit olie in een grote koekenpan en bak de gnocchi 10 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
2 Snipper ondertussen de uien en pers de knoflook. Verhit olie in een hapjespan en bak de ui 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de spinazie, knoflook, paddenstoelen en Italiaanse kruiden toe en verwarm 6 min. Roer regelmatig tot de spinazie is ontdooid.
3 Voeg de crème fraîche toe en tomaatjes en verwarm 2-3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
4 Verdeel de groentesaus en de gnocchi in een ovenschaal. Bestrooi met de kaas. Bak de ovenschotel ca. 10 min. in de oven.

Suggesties