Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de paprika's in blokjes.
2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de roerbakgroente, paprika en tacokruiden 6 min. op middelhoog vuur. Voeg de passata toe.
3. Verdeel de saus over de bodem van de ovenschaal en bedek het met een laag tortilla's. Herhaal dit en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de schotel in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
4. Boen ondertussen de limoen schoon en rasp de groene schil van de helft van de vrucht. Pers deze helft uit en snijd de andere helft in parten. Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
5. Doe de avocado, yoghurt, het limoenrasp en -sap en het water in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
6. Besprenkel de tortillaschotel zigzaggend met de helft van de avocadodressing.