Bereiding
1. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
2. Bak het gehakt rul in een grote koekenpan.
3. Pel de uien en snijd deze in halve ringen en hak de knoflook fijn, voeg dit bij het gehakt en bak mee. Voeg daarna ook de paprika toe in kleine blokjes.
4. Voeg de komijn, de oregano, het paprikapoeder en de cayennepeper bij het gehakt en bak mee.
5. Voeg de tomatenpassata, de crème fraiche en de maïs toe. Laat de saus even sudderen en breng hem verder op smaak met peper en zout.
6. Neem een ovenschaal en verdeel een flinke lepel van de saus over de bodem. Snijd de wraps in vieren en bekleed de saus met een laagje wraps. Verdeel hierover weer een laag saus en bouw zo de Mexicaanse lasagne op. Eindig met een laagjes saus.
7. Bedek de lasagne met de chedder en zet de schaal circa 15 minuten in de oven.
8. Garneer de lasagne met plakjes avocado.