Bereiding
1. Vul een pan met water en breng aan de kook
2. Snijd de limoen in partjes, de pinda's, de kip en de ui in grove stukken en pers de knoflook
3. Roer in een kom de eieren los met een vork en breng op smaak met peper en zout
4. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de kippendijen met de knoflook 3 tot 4 minuten op hoog vuur.
5. Voeg de mix van de witte kool en wortel, sojasaus, sambal, ui en de bruine basterdsuiker en bak 6 tot 8 minuten op hoog vuur
6. Kook ondertussen de noedels 4 minuten, afgedekt, in de pan met water. Giet af en laat zonder deksel uitstomen. Voeg de noedels vervolgens toe aan de wok of hapjespan
7. Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en roerbak het ei, 2 tot 3 minuten, of tot het ei gestold is. Breng op smaak met peper en zout
8. Verdeel de noedels met de kip en groenten over de borden, schep het roerei erop en de pinda's. Serveer met de limoenparten